Vrolijke dixielandmuziek van Tuesday Night Fever lokte bezoekers van de Oosterbeekse Zompmarkt afgelopen zondag naar de stand van Vijf Dorpen in ’t Groen.
Daar kregen geïnteresseerden, waaronder wethouder mevrouw W. Ruwhof, gloedvolle verhalen te horen over het werk van de vereniging voor Oosterbeek en de andere dorpen in de gemeente Renkum. Ook konden zij zich meteen inschrijven als nieuw lid of gezinslid. Bijna 25 mensen deden dat waardoor het ledental flink omhoog is geschoten naar ruim 400. Nu staan we samen nog sterker voor het behoud van ons fraaie landschap.

Nieuwe leden ontvingen een aantal leuke attenties en konden loten trekken voor een jaar gratis lidmaatschap, gesponsord door Duoshop in Doorwerth. Twee winnende loten werden getrokken en leverden blije gezichten op. Voor de jongeren kinderen was er een speciaal voor Vijf Dorpen ontworpen kleurplaat te krijgen. Wie deze kleurplaat het mooist inkleurt en voor 1 juli instuurt naar: frankvandermijn@gmail.com maakt kans op een leuke prijs. In de brievenbus van Ploegseweg 6 gooien, mag ook.
De Zompmarkt betekende de aftrap van een ledenwerfcampagne van de Vereniging Vijf Dorpen in ’t Groen. De campagne is zeer succesvol gestart en ook de komende periode worden activiteiten ondernomen om het ledental uit te breiden.

Onweersdreiging maakte helaas een voortijdig einde aan deze sfeervolle, zomerse markt. Maar iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis. Hier doen we het (ook) voor!